Annons
AnnonsCarin Wester SS14


carinwester1carinwester3carinwester2Carin Wester var ännu en designer som stod för en väldigt fin visning. Jag gillade känslan av det manliga på ett feminint sätt som speglades genom många utav hennes plagg. Vitt, beige, grått och svag persikofärg var färgskalorna, enkla, fräscha och nakna färger som jag gärna bär till våren och sommaren 2014.

Annons

Även bombarjackan och kjolen hakar på nästa år, vilket jag är mer än tacksam över. Min favoritlook ser ni längst ner till höger.

Carin Wester was another designer who showed up a very nice collection. I liked the masculine in a feminine way. White, beige, gray and faint peach were the color scales, simple, fresh and nude colors that I like to wear for spring and summer 2014. The bomber jacket and skirt hooks on next year, which I am more than grateful for.

TAGGAR
2 kommentarer | Translate
OM ELLEN

Ellen Claesson jobbar med mode och design, inspirerar i tidningen CHIC och bloggar främst om mode.
Kontakt: ellenclaesson.chic@gmail.com
Förfrågningar om samarbeten mailas till: alicia.sternin@aller.comARKIVAnnons
Annons

Laddar