Annons
AnnonsJackets and coats


hrJackor och kappor är som ni redan vet något jag älskar. Har tre jackor på min lista just nu, två utav dom bockas av inom kort (Blk Dnms skinnjacka och Acnes vinterjacka – Whyreds pälsjacka kommer ut i oktober).

Annons

Men utöver dessa tre, så skulle jag gärna vilja ha en ny kort skepparvariant. Jag har nämligen slitit ut gammal goding jag använt innan. Dessa två är snarlika, men med betydlig skillnad i pris. Till vänster från Acne och till höger från H&M. Hade gärna slagit till på budgetvarianten, men insåg precis att Hanna bar den igår och får vara fin i den för sig själv. Letandet får fortsätta, tips tack!

As you already know, I love jackets and coats. I have three jackets that I will buy soon. But now I also would like to have a short coat. These two are similar, but the price is different. Left from Acne and right from H&M. 

TAGGAR
8 kommentarer | Translate
OM ELLEN

Ellen Claesson jobbar med mode och design, inspirerar i tidningen CHIC och bloggar främst om mode.
Kontakt: ellenclaesson.chic@gmail.com
Förfrågningar om samarbeten mailas till: alicia.sternin@aller.comARKIVAnnons
Annons

Laddar