Annons
AnnonsComfortable Saturday


1Lite såhär skönt klädd vad jag i Lördags. Tröja från Acne, bootcut från H&M, väska från LV och Converse. Blev inte så mycket fotografering i helgen som jag hade hoppats på. Men vi kämpar på för att lära oss objektivet, jag lovar.

Annons

Är sugen på att uppgradera mig ännu ett snäpp, tips på objektiv? Idag står regn, jobb och träning på schemat. Känner mig dock sådär, går och bär på en förkylning som inte riktigt blommar ut någon gång..

Sweater from Acne, bootcut from H&M, bag from LV and Converse. 

TAGGAR
10 kommentarer | Translate
OM ELLEN

Ellen Claesson jobbar med mode och design, inspirerar i tidningen CHIC och bloggar främst om mode.
Kontakt: ellenclaesson.chic@gmail.com
Förfrågningar om samarbeten mailas till: alicia.sternin@aller.comARKIVAnnons
Annons

Laddar