Annons
AnnonsGrey


11Jag är galen i färgen grått just nu! Lika fint att mixa in bland andra färger som till en helgrå outfit. Camilles kappa kommer ifrån COS och Hedvigs  kappa från Ganni (samma jämte). Den stickade tröjan kommer ifrån Zara och sjalen från Balenciaga.

Annons

Jag kommer garanterat gå på gråa-plagg-spaning redan i helgen.

Right now, I’m crazy about the color grey. Camilles coat is from COS and Hedvigs coat is from Ganni. The knit is from Zara and the scarf is från Balenciaga. I will absolutely try to find some grey garments this weekend.

TAGGAR
2 kommentarer | Translate
OM ELLEN

Ellen Claesson jobbar med mode och design, inspirerar i tidningen CHIC och bloggar främst om mode.
Kontakt: ellenclaesson.chic@gmail.com
Förfrågningar om samarbeten mailas till: alicia.sternin@aller.comARKIVAnnons
Annons

Laddar