Annons
AnnonsThe weekend


Ellen, 11 jan 14 8Photo Jennifer Kivinen.

Helgen har varit fullspäckad och jag har inte hunnit öppna datorn förrän nu (och hinner egentligen inte nu heller). I Fredags var mina föräldrar och min älskling (doggyn) på middag hos oss.

Annons

I Lördags var Gustavs föräldrar här på frukost, vi fick hem våra nya matbordsstolar, Linnéa anlände och det slutade med en kanonkväll och i säng först vid 05. Nu har jag precis packat min väska i sista sekund, 04:30 ringer klockan imorgon och det är dags för en vecka i Stockholm. Hela outfiten över hur jag såg ut igår kommer imorgon – Nu måste jag ta vara på tiden med Gustav. Och just det, jag har valt en vinnare utav halsbandet och även det får ni veta imorgon!

See the whole outfit tomorrow. Now I need to get some sleep, I’m going to Stockholm tomorrow morning. 

TAGGAR
5 kommentarer | Translate
OM ELLEN

Ellen Claesson jobbar med mode och design, inspirerar i tidningen CHIC och bloggar främst om mode.
Kontakt: ellenclaesson.chic@gmail.com
Förfrågningar om samarbeten mailas till: alicia.sternin@aller.comARKIVAnnons
Annons

Laddar