Annons
AnnonsIRO and life status


Namnlöst-1IRO Spring/Summer 14 – Yes, I want these heels, SO BAD!

Som ni märkt är det mycket som jag inspireras av och som jag diggilidiggar här på bloggen nu. Jag gillar mixen och hoppas ni gör detsamma. Just nu älskar jag bloggen och jag är fylld av idéer av hur jag vill göra detta.

Annons

Hade min vardag varit mer moderelaterad så hade ni fått hänga med mig dagligen, men så är inte fallet i dagsläget. Jag jobbar med marknadsföring inom textilbranschen, vilket är superkul och väldigt lärorikt! Och därför är jag SÅ tacksam för mitt arbete. Men även om jag kanske inte har vardagen att inspirera med här, så har jag aldrig tyckt att bloggen vid sidan om mitt heltidsarbete varit så roligt som nu! Vilket är tack vare er! Ni ger mig energin att fortsätta planera mina inlägg här och att framtiden är oskriven gör det ännu mer härligt, för allt är utveckling och det är så spännande att se vilket håll man går åt! Jag vet vad jag kan och vill. Hejja livet!

As you noticed there is much that I get inspiration from and digg here on the blog right now. I like the mix and hope you do the same. If I was working with fashion, would you follow me daily, but that is not the case right now. As I have said before, I work with marketing, which is very fun and I learn a lot! And therefore I am SO grateful for my work. But even if I may not have my everyday lift to inspire with here, I’ve never enjoy blogging beside my full time job like now. The future is unwritten and it’s exciting to see where you end up!

TAGGAR
5 kommentarer | Translate
OM ELLEN

Ellen Claesson jobbar med mode och design, inspirerar i tidningen CHIC och bloggar främst om mode.
Kontakt: ellenclaesson.chic@gmail.com
Förfrågningar om samarbeten mailas till: alicia.sternin@aller.comARKIVAnnons
Annons

Laddar