Annons
AnnonsNatural nails


DSC_7958Äh, det blev kanske ingen skarp och bra bild. Men denna gången får det faktiskt kvitta, för jag har tyvärr ingen annan bild. I Lördag var jag i alla fall och fixade naglarna på familjen Sandwall. Ser kanske ganska simpelt ut, men det var precis så jag ville ha det.

Annons

Naturligt! Att jag sedan kan måla över det i vilken färg jag vill är också en high five! Så skönt att nagellacket sitter på sin plats istället för att trilla av redan första dagen.

Sorry for the bad picture, it was the only one I had. I love the natural nails and I’ve done mine at Sandwall

TAGGAR
2 kommentarer | Translate
OM ELLEN

Ellen Claesson jobbar med mode och design, inspirerar i tidningen CHIC och bloggar främst om mode.
Kontakt: ellenclaesson.chic@gmail.com
Förfrågningar om samarbeten mailas till: alicia.sternin@aller.comARKIVAnnons
Annons

Laddar