Annons
AnnonsOn my mind


onsDenim blazer and pants from H&M, heels from Alexander Wang.

Har varit sugen på ett denimset väldigt länge nu (vi snackar alltså år) och känner att jag måste försöka hitta detta i helgen. Funderar för övrigt på att klicka hem ett par klackar från Wang (inte dessa), men vi får se om det blir fallet..

Annons

Idag är det änligen Fredag! Har det någonsin varit så svårt att gå upp på morgonen som nu? Varje morgon är det samma visa för mig.. Snooze 10 minuter.. Snooze 10 minuter till.. Snooze 5 minuter till.. Kolla igenom mobilen för att vakna.. Och hejåhå så var det 20 minuter kvar tills jag måste vara påväg till jobbet. Så ja, det känns som det enda man vill när helgen kommer är att sova! Idag blir det photoshoot hemma hos mig igen, lite träning och sushimiddag. Imorgon väntar Göteborg och familjetid.

I’ve wanted a denimset for a very long time now (we’re talking years) and I will try to find this set this weekend. I also thinking about buying a pair of heels from Wang (not these), but we’ll see if that is the case.. Today it’s finally Friday! Has there ever been so difficult to get up in the mornings like now? Every morning it’s the same for me.. Snooze 10 minutes.. Snooze 10 minutes more.. Snooze 5 minutes more.. Check through my phone to wake up.. And hi there,  it only 20 minutes until I have to be on my way to work. So when the weekend comes, it feels like the only thing I want to do is sleep! Today we’re gonna have a photoshoot at my place again, I’m going to the gym and there will be a sushi dinner. Tomorrow waits Gothenburg and family time.

TAGGAR
4 kommentarer | Translate
OM ELLEN

Ellen Claesson jobbar med mode och design, inspirerar i tidningen CHIC och bloggar främst om mode.
Kontakt: ellenclaesson.chic@gmail.com
Förfrågningar om samarbeten mailas till: alicia.sternin@aller.comARKIVAnnons
Annons

Laddar