Annons
AnnonsFridays outfit


lindexjacket2Photos Evelina Svantesson.
Jacket from Lindex Extended (in store now), stripes from Filippa K, jeans from Acne and necklace from Sahara silver.

Denna outfit skulle egentligen laddats upp i Lördags, men bowling och annat skoj kom i vägen. Därför kickar vi igång veckan med denna outfit! Veckans fokus kommer ligga på att komma igång med träningen igen och få igång teoriplugget. Tänkte även kika på en weekend till våren och boka biljetter till Spanien i sommar. Tanken är att vi ska spendera 2-3 veckor i Spanien under semestern nere hos mina svärföräldrar som köpt världens finaste hus. Känner på mig att det blir en bra vecka!

I should actually uploaded this outfit two days ago, but bowling and other fun stuff got in the way. Therefore we start the week with this outfit! Focus this week will be exercise and study for the driving license. I will also try to find a mini weekend somewhere this spring and book tickets to Spain this summer. We thought we will spend 2-3 weeks in Spain this summer at Gustavs family house.

Annons

lindexjlindexjacket1

TAGGAR
8 kommentarer | Translate
OM ELLEN

Ellen Claesson jobbar med mode och design, inspirerar i tidningen CHIC och bloggar främst om mode.
Kontakt: ellenclaesson.chic@gmail.com
Förfrågningar om samarbeten mailas till: alicia.sternin@aller.comARKIVAnnons
Annons

Laddar