Annons
AnnonsBusy week


DSC_0433Knit from Hope.

Just nu är det lite mycket på schemat och jag har knappt hunnit öppna datorn på hela veckan. Går en kort kurs i grafiska program på Proteko denna vecka och huvudet är på högvarv. Och ja, efter att ha spenderat några dagar i lokalerna hos Proteko så blir jag mer och mer intresserad av att söka till utbildningen jag vet att jag vill gå.

Annons

I alla fall, ville mest bara in och säga hej! Jag är snart tillbaka med mer..

I’ve barely had the time to open my computer this week. I’m going a short course in graphic programs on Proteko this week. And yes, after spending a few days on Proteko I become more and more interested in applying to the education I want to read. But I just wanted to say hi! I’ll soon be back with more..

TAGGAR
3 kommentarer | Translate
OM ELLEN

Ellen Claesson jobbar med mode och design, inspirerar i tidningen CHIC och bloggar främst om mode.
Kontakt: ellenclaesson.chic@gmail.com
Förfrågningar om samarbeten mailas till: alicia.sternin@aller.comARKIVAnnons
Annons

Laddar