Annons
AnnonsSummer plz


w10I tankarna just nu är det bara sommarkläder! Den PERFEKTA vita skjorta (hjälp mig hitta denna, den är slutsåld!!), paljettshorts i underbar aquafärg, ljusa boots (jag har velat ha dessa sedan jag köpte mina svarta) och en väska som ger ett avslappnat intryck.

Annons

Det är såhär jag vill se ut i sommar! Skjorta, shorts och skor från Acne – såklart, och väska från Loewe.

In my mind right now, summer clothes! The PERFECT white shirt (help me find it, sold out!! :(), sequin shorts in a wonderful aqua color, light boots (I’ve wanted these since I bought my black boots) and a bag that gives you a relaxed impression. This is the way I want dress me this summer! Shirt, shorts and shoes from Acne – of course, and bag from Loewe.

TAGGAR
9 kommentarer | Translate
OM ELLEN

Ellen Claesson jobbar med mode och design, inspirerar i tidningen CHIC och bloggar främst om mode.
Kontakt: ellenclaesson.chic@gmail.com
Förfrågningar om samarbeten mailas till: alicia.sternin@aller.comARKIVAnnons
Annons

Laddar