Annons
AnnonsBlack and grey


1Photos Anna Nohlås

Leather from Blk Dnm, knit from By Malene Birger, cashmere top from Davida, pants from H&M and bag LV.

Ni är många som frågar om dessa byxor, men tyvärr har dom snart 1 år på nacken.

Annons

Det är mina vardags-bootcut-byxor till platta skor. Men jag har länge velat ha ett par liknande fast gärna lite vidare, men som då ska funka till klackar. Nu har jag hittat det perfekta paret och jag ska givetvis visa er dom nu framöver. Och förresten – Ni vet knepet för att hålla sig varm under tunnare jackor va? Lager på lager och gärna med cashmere som bas. Min svarta cashmeretröja från Davida har jag använt flitigt denna vinter.

Many of you ask me about these pants, but unfortunately, they are almost 1 year old. They are my everyday bootcut pants to flat shoes. But I’ve been wanted a pair that should work to heels for a long time! Now I have found the perfect pair, and I will of course show you them soon. And by the way – you know the trick to keep you warm with thinner jackets huh? Layering and with cashmere! I have used my cashmere top from Davida a lot this winter.

Namnlöst-1

TAGGAR
10 kommentarer | Translate
OM ELLEN

Ellen Claesson jobbar med mode och design, inspirerar i tidningen CHIC och bloggar främst om mode.
Kontakt: ellenclaesson.chic@gmail.com
Förfrågningar om samarbeten mailas till: alicia.sternin@aller.comARKIVAnnons
Annons

Laddar