Annons
AnnonsRodebjer


IMG_6649Att Rodebjer SS14 är en spraklande bra kollektion är ingen nyhet! Den senaste tiden har två underbara plagg fått flytta in hos mig, redo för sommaren. Här har ni en sneak på ett utav plaggen, tokig i detta mönster.
Och förresten så har jag en ny kategori här på bloggen – New in – där ni finner nyheter i min garderob!

It’s not news that Rodebjer have such a good collection this summer. Two gorgeous garments has moved in with me, ready for summer. And here you have a sneak peak at one of them, I’m crazy about this pattern.

Annons

IMG_6651

TAGGAR
3 kommentarer | Translate
OM ELLEN

Ellen Claesson jobbar med mode och design, inspirerar i tidningen CHIC och bloggar främst om mode.
Kontakt: ellenclaesson.chic@gmail.com
Förfrågningar om samarbeten mailas till: alicia.sternin@aller.comARKIVAnnons
Annons

Laddar