Annons
AnnonsSunday


624Photos Michelle Äärlaht
Knit and jeans from Acne, heels from Zara, bag from Céline and sunglasses from Rayban.

Här ser ni lite tydligare hur underbar min nya tröja från Acne är (den säljs endast hos återförsäljare).

Annons

Jag är ingen volangtjej, men denna tröja känns inte sådär ”söt” även om den har volanger. Så därför är det en stor like på den! Det blåste något galet när vi fota dessa bilder, därav mitt skatbo till hår. Men duktiga Michelle gjorde ett strålade jobb, som alltid! Idag är det redan Onsdag och det är mycket på g! Kul!

Here you see a little more clearly how wonderful my new top from Acne is! I’m not a ruffle girl, but this top doesn’t feel like that ”cute” even though it has ruffles. It was windy when we shot these photos, so that’s why my hair flying in all directions. But the talented Michelle did a great job, as always! Today it’s already Wednesday and there is a lot going on. Fun!

TAGGAR
5 kommentarer | Translate
OM ELLEN

Ellen Claesson jobbar med mode och design, inspirerar i tidningen CHIC och bloggar främst om mode.
Kontakt: ellenclaesson.chic@gmail.com
Förfrågningar om samarbeten mailas till: alicia.sternin@aller.comARKIVAnnons
Annons

Laddar