Annons
AnnonsSparkle


IMG_39962IMG_3989Photos Michelle Äärlaht
Jacket from Rodebjer, tshirt and jeans from Gina Tricot and heels from Zara.

Jag är ju verkligen ingen glittertjej, men denna jacka föll jag pladask för första gången jag såg den.

Annons

Tvekar inte på att den kommer bli kanonfin till lite solbränd hud i sommar. Och typiskt mig är att jag kommer klä ner den och bära sneakers. Älskar den kombinationen och jag älskar plagg som man kan mixa på det sättet! Dessutom fick jag den för nästan halva priset, yey!

I’m certainly no glitter girl, but it was love at first sight when I saw this jacket. I think it will be a favorite this summer, when I have some nice tan. And typical me is that I will dress it down and wear sneakers. I love that combination and I love clothes that you mix in that way. I also got it for almost half the price, win!

TAGGAR
4 kommentarer | Translate
OM ELLEN

Ellen Claesson jobbar med mode och design, inspirerar i tidningen CHIC och bloggar främst om mode.
Kontakt: ellenclaesson.chic@gmail.com
Förfrågningar om samarbeten mailas till: alicia.sternin@aller.comARKIVAnnons
Annons

Laddar