Annons
AnnonsBlazer


2 13Känslan av att man nästan kan gå utomhus i bara kavaj utan att frysa (okej då, med lite lager på lager)! Äntligen. Hade kanske inte gjort det idag, men gjorde det i alla fall i Lördags i några timmar.

Annons

Jag uppskattar verkligen Sveriges alla årstider, finns något fint och härligt med alla!

The feeling that you almost can walk outdoors in just a blazer without freezing (okey, with some layring)! I did it last Saturday for a few hours. I really appreciate all the seasons in Sweden, there is something nice and lovely with them all.

TAGGAR
6 kommentarer | Translate
OM ELLEN

Ellen Claesson jobbar med mode och design, inspirerar i tidningen CHIC och bloggar främst om mode.
Kontakt: ellenclaesson.chic@gmail.com
Förfrågningar om samarbeten mailas till: alicia.sternin@aller.comARKIVAnnons
Annons

Laddar