Annons
AnnonsCéline scarf


IMG_6940Är så glad att jag spricker över min nya sjal från Céline! Jag hittade den på Trendsales. Att bo i Sverige och få tag i Céline är inte alltid så lätt, utan det krävs oftast en resa utomlands. Och dessutom så är Céline inte sådär jättesnällt för plånboken. På Trendsales hittar du märkesvaror, ofta helt oanvända för garanterat bättre pris än i butik. Tar er en kik, ni kommer själva inse hur bra sidan faktiskt är. Jag är i alla fall helt såld och sitter hela tiden redo att hitta nya kap och det är även därför som jag valt att bli Trendsales nya ambassadör i Sverige. Så roligt!

I’m super happy for my new scarf from Céline. And the secret is Trendsales. Living in Sweden and get hold of Céline is not always easy. And Céline is not that kind for your wallet. On Trendsales you can find branded items, often totally unused for guaranteed better price than in stores. Take a look at the site and you will realize how good it really is. Anyway, I’m totally sold! And that is why I decided to become Trendsales new ambassador in Sweden. So much fun!

Annons

IMG_6936IMG_6935-865x473

TAGGAR
10 kommentarer | Translate
OM ELLEN

Ellen Claesson jobbar med mode och design, inspirerar i tidningen CHIC och bloggar främst om mode.
Kontakt: ellenclaesson.chic@gmail.com
Förfrågningar om samarbeten mailas till: alicia.sternin@aller.comARKIVAnnons
Annons

Laddar