Annons
AnnonsThis weekend


243Photos Charlotte Håkanson.
Jacket from Filippa K (new!), jeans from Crocker, bag from Stella McCartney, knit and heels from Acne.

Som ni märker så har jag överlevt vintern i denna tröja, kan vara bästa köpet! Jag får tvinga mig själv att värma med mig andra tröjor ibland och hoppas den håller i all evighet eller att dem gör en ny version nästa vinter.

Annons

Men om vi ska tala om något annat plagg – denna bombarjacka! Älskar att jag valde den i beige. När jag ska köpa en jacka, ett par skor eller en väska så låter jag det alltid gå en tid för att se om jag har det i tankarna efter ett tag. Smart då det ofta är detta som kostar lite mer. Sedan handlar jag gärna övriga plagg från budgetkedjorna som är grymma!

As you probably noticed, I have survived the winter in this sweater! I have to force myself to take other sweaters in the mornings sometimes and hope it lasts forever or that they make a new version next winter. But if we should talk about an other garment – this bomber jacket! I love the beige color. When I buy a jacket, a pair of shoes or a bag, I always let it go a time to see if I have it in mind after a while. Super smart as it’s often this that costs a little more. Then I love to shop other garments for better prices.

TAGGAR
9 kommentarer | Translate
OM ELLEN

Ellen Claesson jobbar med mode och design, inspirerar i tidningen CHIC och bloggar främst om mode.
Kontakt: ellenclaesson.chic@gmail.com
Förfrågningar om samarbeten mailas till: alicia.sternin@aller.comARKIVAnnons
Annons

Laddar