Annons
AnnonsOn my mind


BalenciagaEn ny väska (såklart).. Egentligen behöver jag en helsvart, stilren som funkar till allt. Men jag kan inte låta bli denna gråblåa Balenciaga som jag drömt om så länge. Jag får spara ett tag till för just nu ska det sista till hemmet prioriteras.

Annons

Soffbord och dyra ljusstakar är inte att leka med. Och igår bokades en kortresa på 6 dagar, åker nästa vecka!

A new bag (of course).. Actually, I need a black, simple and stylish bag that works with everything. But I can’t resist looking at this gray-blue Balenciaga that I’ve dreamed of for so long. But I will have to save for it a little longer, right now the home is priority. Coffee table and expensive candlesticks are not to joke about. And yesterday I booked a short trip, we fly next week!

TAGGAR
2 kommentarer | Translate
OM ELLEN

Ellen Claesson jobbar med mode och design, inspirerar i tidningen CHIC och bloggar främst om mode.
Kontakt: ellenclaesson.chic@gmail.com
Förfrågningar om samarbeten mailas till: alicia.sternin@aller.comARKIVAnnons
Annons

Laddar