AnnonsLengths from Rodebjer


IMG_7179IMG_7205Fick hem denna skjortklänning för väldigt längesedan och har glömt visa er den. Kanske för att jag inte har fått tillfälle att använda den än, men tvekar inte på att den kommer bli en favorit i sommar.

Annons

Går att bära på många olika sätt, vilket alltid gör plagg mer intressanta tycker jag.

Got this shirt dress for a very long time ago and forgot to show you it. Maybe because I have not had the chance to use it yet, but I don’t hesitation that it will become a favorite this summer. You can wear in many different ways, which makes it interesting.

TAGGAR
Kommentera | Translate
OM ELLEN

Ellen Claesson jobbar med mode och design, inspirerar i tidningen CHIC och bloggar främst om mode.
Kontakt: ellenclaesson.chic@gmail.com
Förfrågningar om samarbeten mailas till: alicia.sternin@aller.comARKIV
Laddar