Annons
AnnonsNavy blue


DSC_0385_6DSC_0441_26DSC_0447_3Photos Charlotte Håkanson – she is the best!!
Knit from Acne, pants from Zara, leather jacket from Blk Dnm and sneakers from Reebok.

Just nu känner jag inifrån och ut att jag behöver lite ledigt. Därför ska det bli så härligt att komma iväg på vår lilla minisemester.

Annons

Jag hoppas på Internet och att jag hoppas kunna uppdatera som vanligt. Om inte, så blir det några startdagar där nere utan uppkoppling. Vilket jag kan behöva. Jag hoppas på sol och värme, fruktmarknader och god mat, morgonträning i vårt nya kvarter och bara en massa härlig tid med människor jag älskar.

Right now I feel inside and out that I need some time off. Therefore it will be so nice to get away on our little mini vacation. I hope we will have Internet, so that I can update as usual. If not, then there will be some days without Internet. Which I might need. I’m hoping for sun, fruit markets and good food, daily exercise in our new neighborhood and just a lot of lovely time with people I love.

TAGGAR
2 kommentarer | Translate
OM ELLEN

Ellen Claesson jobbar med mode och design, inspirerar i tidningen CHIC och bloggar främst om mode.
Kontakt: ellenclaesson.chic@gmail.com
Förfrågningar om samarbeten mailas till: alicia.sternin@aller.comARKIVAnnons
Annons

Laddar