Annons
AnnonsCoffee break and Copenhagen


kaffeFör några dagar sedan mötte jag upp Hanna i Göteborg för en snabb kaffe. Det var vår i luften och lika trevligt som alltid att prata ikapp lite. Och ja, jag var lycklig även om det inte syns genom bilderna. Nu väntar en kort jobbvecka och på Fredag åker jag till Köpenhamn över dagen! Älskar att ha se saker att se fram emot, man behöver det. Har ni några bra shoppingtips eller restaurangtips så hit me!

A few days ago I met up Hanna for a quick coffee. Spring was in the air and yes, I was happy even though it dosen’t look like. On Friday I will go to Copenhagen just for the day. Love to have things to look forward to, you need that! If you have any nice shopping tips or restaurant tips, then please let me know! 

Annons

kaffe2

TAGGAR
8 kommentarer | Translate
OM ELLEN

Ellen Claesson jobbar med mode och design, inspirerar i tidningen CHIC och bloggar främst om mode.
Kontakt: ellenclaesson.chic@gmail.com
Förfrågningar om samarbeten mailas till: alicia.sternin@aller.comARKIVAnnons
Annons

Laddar