Annons
AnnonsNK Gallery


nkgallerynkgallry5

Annons

nkgallery8nk6Jag fick äran att styla min egna skyltdocka på NK Gallery (våning två) i Göteborg tillsammans med tre andra härliga bloggare. Givetvis blev min styling en Ellen-outfit, vilket även var tanken. Rödrandig topp och sneakers from Comme Des Garcons, kostymbyxor och glittertröja från Blk Dnm, samt ett par blåa jeans från Stella McCartney med dragkedja nedtill. Jag tror bestämt att jag måste slå till på både skorna och toppen nu.. Och för att inte tala om NK Gallery, butiken som har saknats i Göteborg med alla märken man letar efter.

I was honored to style my own doll at NK Gallery (second floor) in Gothenburg together with three other lovely bloggers. Of course, my styling was an Ellen outfit, which also was the idea. Red-striped top and sneakers from Comme Des Garcons, suit pants and glitter top from Blk DNM and a pair of blue jeans from Stella McCartney with zippers. I think that I have to buy both the shoes and the top now, I really love them! And NK Gallery, the shop that has been missing in Gothenburg with all the brands we are looking for.

TAGGAR
2 kommentarer | Translate
OM ELLEN

Ellen Claesson jobbar med mode och design, inspirerar i tidningen CHIC och bloggar främst om mode.
Kontakt: ellenclaesson.chic@gmail.com
Förfrågningar om samarbeten mailas till: alicia.sternin@aller.comARKIVAnnons
Annons

Laddar