Annons
AnnonsTOTÊME


Tot1Idag, äntligen, kan vi shoppa Totême – Elin Kling och Karl Lindmans kollektion, så det står härliga till! Jag förstår och är oerhört tacksam över att dem skapade en kollektion med plagg som man saknar.

Annons

Perfekta basplagg. Jag tänkte slå till på ett utav plaggen, men måste erkänna att jag har lite lätt beslutsångest..

Today, finally, we can shop Totême – Elin Kling and Karl Lindman’s collection! I understand and I’m also extremely grateful to them beacuse they have created a collection of garments that we all miss. Perfect base and for everyday use. I’ll buy a garment but have to admit I have a hard time deciding..
Tot

TAGGAR
1 kommentar | Translate
OM ELLEN

Ellen Claesson jobbar med mode och design, inspirerar i tidningen CHIC och bloggar främst om mode.
Kontakt: ellenclaesson.chic@gmail.com
Förfrågningar om samarbeten mailas till: alicia.sternin@aller.comARKIVAnnons
Annons

Laddar