Annons
AnnonsGanni Overall


ganniÄnnu ett plagg som jag klämde på i Köpenhamn var hängslebyxan inne på Ganni. Och efter det har jag sett ett flertal bloggerskor bära upp hängslebyxan på ett stiligt vis och nu kan jag inte riktigt släppa dom.

Annons

Tjusigt med vitt nu till sommaren, men allra helst vill jag ha svarta – såklart! Till vänster ser ni Caroline Brasch Nielsen (Instagramtips: @caroline_brasch) för Elle Danmark klädd i just hängslebyxan från Ganni. Borde jag? Ja det borde jag!

Another garment that I look at in Copenhagen was the overall from Ganni. And after that, I have seen many bloggers worn the overall in a stylish way and now I can’t let go of them. I want a pair in black of course! To the left you see Caroline Brasch Nielsen (Instagramt ips: @ caroline_brasch) for Elle Denmark wearing the overall from Ganni. Should I? Yes, I should!

TAGGAR
Kommentera | Translate
OM ELLEN

Ellen Claesson jobbar med mode och design, inspirerar i tidningen CHIC och bloggar främst om mode.
Kontakt: ellenclaesson.chic@gmail.com
Förfrågningar om samarbeten mailas till: alicia.sternin@aller.comARKIVAnnons
Annons

Laddar