AnnonsChanel Body Excellence


chanelDet är något speciellt med dyra lyxiga hudvårdprodukter. Denna bodylotion är egentligen över min budget och alldeles för snordyr, men min torra kropp (sedan semestern) skrek efter något riktigt riktigt bra.

Annons

Så jag unnade mig. Och visst är den sådär äckligt bra, Chanel Body Excellence. 

There is something special with expensive luxury skin care products. This body lotion is really over my budget and too expensive, but my dry body (since the vacation in Spain) screamed for something really really good. Chanel Body Excellence. 

TAGGAR
2 kommentarer | Translate
OM ELLEN

Ellen Claesson jobbar med mode och design, inspirerar i tidningen CHIC och bloggar främst om mode.
Kontakt: ellenclaesson.chic@gmail.com
Förfrågningar om samarbeten mailas till: alicia.sternin@aller.comARKIV
Laddar