Annons
AnnonsParty time


topsTshirt and top T By Alexander Wang, blouse from Zara

Ett annat ämne ni har bett mig ta upp är festkläder. Jag är inte är den som ”klär upp mig” något värst, utan kan oftast bara byta skor för att vara redo för trevligheter. Klänningar och fina toppar är inte min melodi. Men även om man inte spelar i den ligan, så finns det plagg och ett sätt att göra det mer party på ändå. Och med ett par klackar lovar jag er att man kommer långt.
Jag vet inte hur många t-shirts jag har i min garderob, men det är ett plagg jag använder dagligen. Just nu ska jag investera i några nya bastoppar och tänkte sticka förbi NK Gallery och spana på t-shirts from T By Alexander Wang. En perfekt svart blus är ett måste enligt mig, gärna med lite urringning och i ett festligt material. Perfekt att slänga på då man har noll fantasi, och ändå känna sig bekväm och snygg i.
Gråa jeans är det återkommande valet nertill när jag ska iväg på något, för att det alltid går hem och för att jag trivs allra bäst i det. Skinnbyxan hamnar på en andra plats. Men ett par finare byxor eller ett par boyfriend jeans är minst lika snyggt till ett par klackar och roligt för variation.

Annons

Pants Isabel Marant, jeans Closed, leather pants The Row and boyfriends jeans Victoria Beckham.
down

TAGGAR
2 kommentarer | Translate
OM ELLEN

Ellen Claesson jobbar med mode och design, inspirerar i tidningen CHIC och bloggar främst om mode.
Kontakt: ellenclaesson.chic@gmail.com
Förfrågningar om samarbeten mailas till: alicia.sternin@aller.comARKIVAnnons
Annons

Laddar