Annons
AnnonsMy weekend


IMG_8035I bought a beautiful weekend flower and a juice from our juice bar in town.

kameraPhotographed with Charlotte Håkanson.

frukostSaturday breakfast on the sofa.

tennis2We played tennis, so much fun!!

När jag frågade er vad ni ville se mer utav, så var det mer vardagsbilder många önskade.

Annons

Så denna helgen hade jag en tanke om att göra ”min helg i bilder”. Men eftersom det är första gången jag ger mig på att fota allt jag gör, så lyckades jag endast med fyra bilder (haha). Men bättre än inget och till nästa gång kan det bara bli bättre. Dessa tre bilder beskriver i alla fall en del utav helgen, en väldigt bra sådan.

When I asked you what you wanted to see more of, it was more everyday pictures many of you asked for. So this weekend I had a thought about doing my weekend in pictures.” But since it’s was the first time I shoot everything I did, I only managed to take four pictures (haha). But better than nothing, and the next time it could only get better. These three pictures describe a part out of the weekend, a very good one.

TAGGAR
6 kommentarer | Translate
OM ELLEN

Ellen Claesson jobbar med mode och design, inspirerar i tidningen CHIC och bloggar främst om mode.
Kontakt: ellenclaesson.chic@gmail.com
Förfrågningar om samarbeten mailas till: alicia.sternin@aller.comARKIVAnnons
Annons

Laddar