Annons
AnnonsMan Repeller x Superga


supergaEtt skomärke som jag fått upp ögonen för det sista är Superga. Man Repeller har gjort ett sammarbete med Superga och lite såhär ser resultatet ut. Färg och siden! Så himla himla fint och mina favoriter är de olivfärgade.

Annons

Slip-in modellen är inte bra dålig heller..

A shoe brand that I have become aware of the last is Superga. Man Repeller has done a collaboration with Superga and this is the result. Color and silk! So nice and my favorites are the olive-colored ones. The slip-in model is not that bad either..

superga2

TAGGAR
2 kommentarer | Translate
OM ELLEN

Ellen Claesson jobbar med mode och design, inspirerar i tidningen CHIC och bloggar främst om mode.
Kontakt: ellenclaesson.chic@gmail.com
Förfrågningar om samarbeten mailas till: alicia.sternin@aller.comARKIVAnnons
Annons

Laddar