AnnonsHorn Earring


IMG_8368Mycket smycken nu, jag vet – men det är faktiskt det jag gärna vill uppdatera mig med. Jag är ganska diskret i mina smycken, men blandar gärna silver och guld. Senast i samlingen är detta horn, som jag kan bära antingen med en pärla eller inte.

Annons

Får verkligen inte nog av pärlor. Ni hittar det här, från Jane Kønig.

Much jewelry now, I know – but it’s actually what I would like to update myself with. I’m pretty discreet in my jewelry, but I like to mix silver and gold. Last update in my collection is this horn, which I can wear either with a pearl or not. I can’t really get enough of pearls. You can find it here, from Jane König.

TAGGAR
1 kommentar | Translate
OM ELLEN

Ellen Claesson jobbar med mode och design, inspirerar i tidningen CHIC och bloggar främst om mode.
Kontakt: ellenclaesson.chic@gmail.com
Förfrågningar om samarbeten mailas till: alicia.sternin@aller.comARKIV
Laddar