Annons
AnnonsTrendsales tävling


tävlingLYSTRINGJag har kanske världens bästa tävling åt er! Det är nämligen så att en utav er nu har chansen att vinna denna SUPERDUPERSNYGGA sjal från Acne (helt ny), som är min personliga favorit (önskar jag kunde tävla själv, uuuhhh, haha).

Annons

För att vara med och tävla krävs följande:
– Klicka er in på Trendsales.se
– Registrera er för medlemsskap
– Skriv sedan en kommentar till detta inlägg med ditt medlemsnamn

Att vara medlem på Trendsales är helt gratis och det är en trygg och säker handel (läs mer här om det eller läs min guide om hur jag handlar på Trendsales här). Det finns ett enormt utbud av märkesvaror och det finns till exempel 2900 annonser bara från Acne. Kommer ni ihåg när jag köpte denna Célinesjal på Trendsales? Vilket kap!! Sjalen är med andra ord en favoritaccessoar och det är även därför jag valt att tävla ut just en sjal till er.

Tävlingen pågår fram till och med Söndag 25 maj till 00.00 – Vinnaren kontaktas på Måndag 26 maj. Så vad väntar ni på? Kör igång och tävla!

TAGGAR
74 kommentarer | Translate
OM ELLEN

Ellen Claesson jobbar med mode och design, inspirerar i tidningen CHIC och bloggar främst om mode.
Kontakt: ellenclaesson.chic@gmail.com
Förfrågningar om samarbeten mailas till: alicia.sternin@aller.comARKIVAnnons
Annons

Laddar