Annons
AnnonsShoes at Trendsales


shoestrendsalesTrendsales gör mig tokig, det finns så mycket fina skor just nu! Isabel Marant, IRO, Acne, Chanel, Alexander Wang, Tod’s, you name it.. Det finns verkligen allt! Hade jag inte försökt chilla lite med shoppandet just nu, så hade jag klickat hem ett par utav alla dessa godingar.

Trendsales makes me crazy, there’s so much nice shoes right now! Isabel Marant, IRO, Acne, Chanel, Alexander Wang, Tod’s, you name it .. You can find everything! If I didn’t have to chill a bit with my shopping right now, I would have bought home one pair out of all these lovely ones.

Annons

tOch på tal om Trendsales, ni glömmer väl inte att vara med och tävla i denna Trendsales-tävling? Vinn världens finaste Acnesjal! 

TAGGAR
3 kommentarer | Translate
OM ELLEN

Ellen Claesson jobbar med mode och design, inspirerar i tidningen CHIC och bloggar främst om mode.
Kontakt: ellenclaesson.chic@gmail.com
Förfrågningar om samarbeten mailas till: alicia.sternin@aller.comARKIVAnnons
Annons

Laddar