Annons
AnnonsEnjoying the summer


IMG_8594Jag har verkligen njutit utav helgen till max och varken haft tid eller lust att öppna datorn. Jag har spenderat varenda kväll med vänner och kanske har det blivit lite för mycket av det goda. Men ibland får väl livet lov att vara sådär underbart? Igår firade jag min mamma med massa gott som beställdes ifrån duktiga Joy! Kika här för mer magiska bakverk och information om hur man beställer. Nu väntar en fullspäckad vecka med träning, nyttig mat och fotograferingar. Tillbaka till verkligheten med andra ord och jag älskar det.

I have enjoyed the weekend. Yesterday I celebrated my mom with all this yummi. Now it will be healthy food and exercise for a week – Love it!

Annons

IMG_8586

TAGGAR
Kommentera | Translate
OM ELLEN

Ellen Claesson jobbar med mode och design, inspirerar i tidningen CHIC och bloggar främst om mode.
Kontakt: ellenclaesson.chic@gmail.com
Förfrågningar om samarbeten mailas till: alicia.sternin@aller.comARKIVAnnons
Annons

Laddar