Annons
AnnonsSneak peek – Davida


11Cashmere from Davida

Det var först förra hösten som jag fick upp ögonen för cashmere, tidigare hade jag inte riktigt förstått grejen. Cashmere är det absolut skönaste materialet jag någonsin burit, det mest värmande materialet under kalla halvåret och ett tidlöst, lyxigt och hållbart material.

Annons

Ja, ni förstår själva grejen och har ni ännu inte testat ett cashmereplagg så kan jag lova er att ni inte kommer ångra er. Kände bara att jag ville tipsa er! Som ni redan vet så älskar jag herrtröjor, så då förstår ni vilken avdelning ni hittar denna tröjan på. Lovar att ni kommer få se den på inom kort.

It was last fall that I for the first time became aware of cashmere, and earlier I had not really understood the thing. Cashmere is the most comfortable material I’ve ever brought, the most warming material during the cold half of the year and it’s a timeless, luxurious and lasting material. Well if you yet haven’t were a cashmere garment, I can promise you that you will not regret it. I just felt that I wanted to tell you! As you already know I love men’s shirts, so this one is from menwear department. I promise that you will get to see it on shortly.

TAGGAR
1 kommentar | Translate
OM ELLEN

Ellen Claesson jobbar med mode och design, inspirerar i tidningen CHIC och bloggar främst om mode.
Kontakt: ellenclaesson.chic@gmail.com
Förfrågningar om samarbeten mailas till: alicia.sternin@aller.comARKIVAnnons
Annons

Laddar