Annons
AnnonsCrazy in Acne


acneh;stAcne Pre-Fall och Fall 2014 är två helt perfekta kollektioner. Det går verkligen att hitta guldkorn, basplagg som har det lilla extra och jackorna behöver vi inte ens prata om. Dags att börja spara för i höst blir vi ruinerade.

Annons

Här ser ni en sneak på vad jag gärna vill ha hängandes i min garderob till hösten och redan nu går det att handla delar utav pre-fall.

Acne Pre-Fall and Fall 2014 are two perfect collections. Time to start saving because this fall will be expensive. Here you see a sneak of what I would like to have hanging in my wardrobe for autumn and already now it’s possible to buy parts out of the Pre-Fall collection.
acneh;

TAGGAR
Kommentera | Translate
OM ELLEN

Ellen Claesson jobbar med mode och design, inspirerar i tidningen CHIC och bloggar främst om mode.
Kontakt: ellenclaesson.chic@gmail.com
Förfrågningar om samarbeten mailas till: alicia.sternin@aller.comARKIVAnnons
Annons

Laddar