Annons
AnnonsFor my hair – Kérastase


hårJag är ingen mästare på hår och gillar heller inte att pilla med det. Jag trivs bäst när jag bara låter det vara. Men en produkt som fått flytta in hos mig är denna från Kérastase. En liten liten klick i fuktigt hår, skyddar och ger näring som aldrig förr.

Annons

Jag varken plattar eller lockar mitt hår, men fönar gör jag nästan varje dag. Så därav är denna produkt livsviktig och i sommar får den följa med till stranden (håret är som mest utsatt i sol och bad).

I’m no master when it comes to hair and it’s not my thing. But this product had to move in with me, from Kérastase. 

TAGGAR
Kommentera | Translate
OM ELLEN

Ellen Claesson jobbar med mode och design, inspirerar i tidningen CHIC och bloggar främst om mode.
Kontakt: ellenclaesson.chic@gmail.com
Förfrågningar om samarbeten mailas till: alicia.sternin@aller.comARKIVAnnons
Annons

Laddar