AnnonsWork Out!


IMG_0123IMG_0086IMG_0079IMG_0145Just nu kör jag och några andra Boråsdamer PT-pass med Biken och igår såg det ut lite såhär. Så in-åt-helvete jobbigt men så himla roligt och peppande att träna ihop. Jag vill aldrig att dessa pass ska ta slut och jag hoppas kunna fortsätta träna likt detta i höst.

Annons

Att ha någon som lägger upp träningen efter ens egna mål och som pushar en igenom det är så värt det. Mitt mål är att jag ska känna mig stark och pigg, samt gå upp i vikt med hjälp muskler (ja, alla kämpar inte för att gå ner i vikt utan faktiskt gå upp i vikt).

Right now, me and some other girls are doing PT with Biken and yesterday it looked a bit like this. So fucking heavy but so much fun to do training together. I never want that these workouts to end and I hope I can continue to work out like this after the summer. To have someone who puts up the training for you and pushes you through it, is so worth it. My goal is to feel strong and put on weight through muscles (yes, everybody don’t struggling to lose weight but actually gain weight).

TAGGAR
2 kommentarer | Translate
OM ELLEN

Ellen Claesson jobbar med mode och design, inspirerar i tidningen CHIC och bloggar främst om mode.
Kontakt: ellenclaesson.chic@gmail.com
Förfrågningar om samarbeten mailas till: alicia.sternin@aller.comARKIV
Laddar