Annons
AnnonsSmiley


acneSäg hej till mina nya smiley-skor! Ni som följer mig på Instagram (@ellenclaesson) vet att jag har haft en kärlek för dessa sneakers ett tag nu. Så när dom dök upp på Acnes rea var jag snabb med att klicka hem ett par. Välkomna hem sommar-sneakers!

Say hello to my new smiley-shoes! Those of you who follow me on Instagram (@ellenclaesson) know that I’ve had a love for these sneakers for a while now. So when they showed up at Acne’s sale, I could not resist. Welcome home summer sneakers!

Annons

acne1

Annars, Lördag och vi trillade in här hemma strax efter 05 imorse. Vi skulle ju tagit det lugnt igår, men givetvis blir det motsatsen när man säger så. Och alltid blir det så himla lyckat då! Så lite YOLO på det va. Medan herrn ligger och sover ikapp sina tre dygn han har missat med sömn, så tog jag en ensamfrukost ute i morse. Med en podd i öronen blev den stunden underbar. Ska strax försöka utnyttja dagen och dra mig mot Göteborg där secondhand-jeansshorts-shopping står på schemat! Och helst av allt vill jag åka och hälsa på Gustavs farmor, världens bästa Ulla. Ha en fin dag! (gud vad härligt att skriva av mig lite och vara lite personlig, haha).

TAGGAR
4 kommentarer | Translate
OM ELLEN

Ellen Claesson jobbar med mode och design, inspirerar i tidningen CHIC och bloggar främst om mode.
Kontakt: ellenclaesson.chic@gmail.com
Förfrågningar om samarbeten mailas till: alicia.sternin@aller.comARKIVAnnons
Annons

Laddar