Annons
AnnonsVacation mood


3Semesterns första bok är utläst, jag äter allt jag älskar och dricker massor av vatten samtidigt som jag latar mig i solen. Om några dagar är jag i Spanien men tills dess ska jag verkligen njuta av den svenska sommaren.

Annons

Jag älskar Falkenberg året runt, men såhär års är det något speciellt.

My first vacation book is done, I eat everything I love and drink plenty of water while I laze in the sun. In a few days I’m in Spain but until then I’ll really enjoy the Swedish summer. I love Falkenberg all time of the year, but this time of year, it is something special.

TAGGAR
1 kommentar | Translate
OM ELLEN

Ellen Claesson jobbar med mode och design, inspirerar i tidningen CHIC och bloggar främst om mode.
Kontakt: ellenclaesson.chic@gmail.com
Förfrågningar om samarbeten mailas till: alicia.sternin@aller.comARKIVAnnons
Annons

Laddar