Annons
AnnonsOn my mind


onmymind1Sunglasses Céline, heels H&M, jeans shorts Levis, knit Stella McCartney and bag Fendi

Jag gillar när klimatet tillåter barbent och tjocktröja – på dagen. Älskar den kombinationen! Ett par perfekta Levisshorts saknas verkligen i min garderob och det är något jag letat efter varje år. Dessa är så perfekta det går att bli.

Annons

Diggar inte att bloggen hamnat i kläm det senaste, känns som jag bara går och väntar in vardagen igen. Då blir allt som vanligt och en massa uppdatering åt er. Har så mycket på lager inom mig som vill ut! Pedant som jag är så gillar jag inte idéen av att blogga bara för att blogga, blir ingen kvalité på det. Men imorgon ska ni få en outfit på en ny favorit!

TAGGAR
1 kommentar | Translate
OM ELLEN

Ellen Claesson jobbar med mode och design, inspirerar i tidningen CHIC och bloggar främst om mode.
Kontakt: ellenclaesson.chic@gmail.com
Förfrågningar om samarbeten mailas till: alicia.sternin@aller.comARKIVAnnons
Annons

Laddar