Annons
AnnonsSaturday in Gothenburg


1Photo Charlotte Håkanson.
Trenchcoat from Zara, skirt from Dagmar, shoes from Vans and shades from Céline. 
Och så äntligen fick vi till en bild efter semestern, som jag saknat min kära fotograf. Snart är vi back on track, längtar! Igår var jag hos min Rebecca, räddaren i nöden som gjorde mitt hår såhär fint.

Annons

Vill ni gå till en bra frisör i Göteborg, så är det Rebecca på Studio Elva ni ska till! Jag har aldrig haft ett så stort förtroende till en frisör som till henne. I alla fall, har haft en skön helg i Göteborg – Lite shopping, utgång med vännerna och en hel del sömn (sovit middag både igår och idag). Är ganska trött efter de senaste två veckorna med jobb och nya intryck. Nu Söndag kör vi middag, film och tidigt i säng – Redo för en ny grym vecka!

And finally I met my photographer after the holiday, I’ve missed her! Soon we are back on track, can’t wait! Yesterday I was at hairdresser Rebecca, who fixed my hair like this – She is the best! If you are looking for a good hairdresser in Gothenburg, it’s Rebecca at Studio Eleven, you should go to! Anyway, I’ve had a good weekend in Gothenburg – A little shopping, one party night with friends and a lot of sleep. Now we run Sunday dinner, movie and early to bed – Ready for a new awesome week!

TAGGAR
5 kommentarer | Translate
OM ELLEN

Ellen Claesson jobbar med mode och design, inspirerar i tidningen CHIC och bloggar främst om mode.
Kontakt: ellenclaesson.chic@gmail.com
Förfrågningar om samarbeten mailas till: alicia.sternin@aller.comARKIVAnnons
Annons

Laddar