Annons
AnnonsLayering


1Photo Charlotte Håkanson
Knit from Acne, shirt from H&M, jeans from Zara, scarf from Weekday, heels fromAlexander Wang and bag from LV.

Vilket ruggigt höstväder det har varit i Borås idag. Livade därför upp dagen med klackar.

Annons

Har skaffat mig de perfekta blåa jeansen (dom är till och med ännu finare i verkligheten). Inbjudningarna till modeveckan har trillat in och jag vill som vanligt åka upp. Tyvärr känns det inte direkt lämpligt att åka iväg nu och jag vill gärna lägga all tid på mitt nya jobb. Men kan ändå inte sluta tänka på att åka upp över i alla fall en dag.. Filippa K, Dagmar och Altewaisaome lockar extra mycket..

Boring weather today, so I decided to put on a pair of heels to make the day a little bit better. I’ve also bought the perfect pair of blue jeans. Love them! Next week it’s time for Stockholm Fashion Week but this time I’ll miss it because of work.. 

TAGGAR
4 kommentarer | Translate
OM ELLEN

Ellen Claesson jobbar med mode och design, inspirerar i tidningen CHIC och bloggar främst om mode.
Kontakt: ellenclaesson.chic@gmail.com
Förfrågningar om samarbeten mailas till: alicia.sternin@aller.comARKIVAnnons
Annons

Laddar