Annons
AnnonsMY NEW HOME


98497b866aa431268c2c18369d1f749f_980x0_c_85_s_v4
Igår köpte jag min allra första egna lägenhet!! Jag har inte riktigt förstått det än. Men om bara några veckor så bor jag i Göteborg (ÄNTLIGEN!), i fina Linné för att vara exakt. Sent igår kväll tog vi en promenad förbi lägenheten bara för att, känns så sjukt.

Annons

Med andra ord så är det bara renovering och inredning i mina tankar just nu. Ett nytt badrum, nytt kök, nytt golv (bort med parkett, in med trägolv) och målning är det som ska planeras in. Så kul att känna att jag kan göra det precis som jag vill. Lovar er att ni får se mer när jag flyttat in! IIH.

Yesterday I bought my first own apartment, in Gothenburg!

TAGGAR
8 kommentarer | Translate
OM ELLEN

Ellen Claesson jobbar med mode och design, inspirerar i tidningen CHIC och bloggar främst om mode.
Kontakt: ellenclaesson.chic@gmail.com
Förfrågningar om samarbeten mailas till: alicia.sternin@aller.comARKIVAnnons
Annons

Laddar