Annons
AnnonsMonday


Det här med att flytta, byta stad, starta om på nytt, jobba men känna att man behöver mer tid för jobbet, driva en blogg, plugga fast tiden inte just nu finns, planera jul och nyår. Jag känner mig som ett känslomässigt vrak idag och migränen är vardag.

Annons

Jag har aldrig glömt av så mycket saker som jag gör just nu. Som grädden på moset blev jag utan dator igår. Det känns som detta har pågått i månader nu och jag vet inte hur länge mer det går runt. Vill bara spola tiden några veckor tills jag är på banan.. Snart så. Det är tungt att gå från att vara två till att bli en.

TAGGAR
2 kommentarer | Translate
OM ELLEN

Ellen Claesson jobbar med mode och design, inspirerar i tidningen CHIC och bloggar främst om mode.
Kontakt: ellenclaesson.chic@gmail.com
Förfrågningar om samarbeten mailas till: alicia.sternin@aller.comARKIVAnnons
Annons

Laddar