Annons
AnnonsDr. Denim in Gothenburg!


drdenim_popup_magasinsgatan20-2

I helgen öppnade Dr Denim en Pop Up-butik här i fina Göteborg på Magasinsgatan 20. Som ni vet är jag tokig i jeans och dessutom bor 5 minuter ifrån butiken, så jag kommer absolut svänga förbi senare i veckan när jag har mer tid.

This weekend Dr Denim opened a Pop Up-store here in Gothenburg, at Magasinsgatan 20. And as you know I’m crazy in jeans and actually lives 5 minutes away from the store, so I will definitely check out the store when I have time later this week.

Annons


drdenim_popup_magasinsgatan20-4

TAGGAR
1 kommentar | Translate
OM ELLEN

Ellen Claesson jobbar med mode och design, inspirerar i tidningen CHIC och bloggar främst om mode.
Kontakt: ellenclaesson.chic@gmail.com
Förfrågningar om samarbeten mailas till: alicia.sternin@aller.comARKIVAnnons
Annons

Laddar