Annons
AnnonsBeauty favorite


IMG_2623Jag gillar att testa skönhetsprodukter för jag hittar alltid nya favoriter. Som ni vet är jag en röding i hyn och får göra allt för att dämpa det. Jag har tidigare använt mig utav Smashbox, men på NK presenterade dem istället Clinique, redness solutions.

Annons

Och ja, jag måste verkligen slå ett slag för den då jag kommer fortsätta köpa den. Blandar ut den ihop med min underlagskräm och den ger ett perfekt resultat.

I love to try beauty products because I always find new favorites. As you already know I have some redness in my skin and have used Smashbox before, but last time I was in store they introduced this one from Clinique to me. And it’s really really good! I use it together with my day cream before make up. 

TAGGAR
2 kommentarer | Translate
OM ELLEN

Ellen Claesson jobbar med mode och design, inspirerar i tidningen CHIC och bloggar främst om mode.
Kontakt: ellenclaesson.chic@gmail.com
Förfrågningar om samarbeten mailas till: alicia.sternin@aller.comARKIVAnnons
Annons

Laddar