Annons
AnnonsOn my mind


onmymind

Heels from Gianvito Rossi, jacket from IRO and bag from Proenza Schouler.

Denna kalla tid på året så gillar jag att satsa på skor, jackor och accessoarer i form av väskor. Det känns som att det är det enda som egentligen syns och är roligt att variera sig mellan. Åker som sagt till New York i April och då har jag som mål att kunna köpa en ny väska, vilken är ännu inte bestämt. Tror jag får känna efter på plats. Men igår blev denna jacka min, riktigt reakap! Velat ha den allt för länge.

Annons

Har min hund på besök hela helgen, det är som att ta hand om ett barn. Kan inte lämna henne en sekund, men det är fortfarande det mysigaste och bästa jag vet. Nu ska vi ut på en runda, jag ska köpa blommor och sedan ska jag trycka i mig massa sushi. Hoppas Jakob kan ta med henne ut på en runda sen så hon får springa av sig.

This time of year I love to go for shoes, jacket and bags. It feels like it’s the only thing that matters in your outfits right now. When I’m i New York this spring I will buy a new bag, but yesterday I bought this jacket that I’ve been wanted forever. 

I have my dog visiting me all weekend long. It’s like taking care of a child since I can’t leave her alone for a second. But it’s still so cozy and the best thing I know. Now we will go and fix some flowers for my home and then it’s sushi-time. 

TAGGAR
Kommentera | Translate
OM ELLEN

Ellen Claesson jobbar med mode och design, inspirerar i tidningen CHIC och bloggar främst om mode.
Kontakt: ellenclaesson.chic@gmail.com
Förfrågningar om samarbeten mailas till: alicia.sternin@aller.comARKIVAnnons
Annons

Laddar