Annons
AnnonsEllen <3 Byredo


byredoKöpte min allra första parfym från Byredo för ett år sedan och har sedan dess varit som tokig i dofterna. Vill ha Byredo överallt, på mig och runt om mig. Tänkte slå till på en ny doft samt body lotion snart, något tips om vilken? Har haft Black Saffron nu.

Annons

Byredo är för övrigt en grym present att ge bort, dofterna är unisex och allas hjärtan klappar dubbelt för dofterna, lovar!

I bought my first perfume from Byredo for a year ago and have been crazy in the fragrances since then. I want Byredo everywhere. Thinking of get a new fragrance and body lotion soon, any tips? Right now I have Black Saffron. 

TAGGAR
2 kommentarer | Translate
OM ELLEN

Ellen Claesson jobbar med mode och design, inspirerar i tidningen CHIC och bloggar främst om mode.
Kontakt: ellenclaesson.chic@gmail.com
Förfrågningar om samarbeten mailas till: alicia.sternin@aller.comARKIVAnnons
Annons

Laddar