Annons
AnnonsSunday 11/1


2
Photo Charlotte Håkanson
Oversized knit from Zara, loose denim from Gina Tricot and boots from Acne.

Har haft en lugn helg tillsammans med världens bästa, min Stella. Har varit så himla mysigt att ha henne bredvid mig om nätterna, att gå morgonpromenader och att pussa på när jag vill.

Annons

Nu är det dags att ladda inför en ny jobbvecka, som jag känner på mig kommer bli intensiv men kul. Just nu längtar jag mest till att Januari månad ska vara slut, så jag får mitt nya kök. Galet hur mycket man kan längta efter en matplats.. Det här med att äta varje måltid vid ett soffbord i skräddarställning är ingen höjdare.

I’ve had the best weekend ever with my Stella. Now it’s time to reload for a new job week, that I feel will be intense but fun. But I can’t wait until January is over and I finally have my new kitchen. Crazy how you can crave for a dining area..

TAGGAR
Kommentera | Translate
OM ELLEN

Ellen Claesson jobbar med mode och design, inspirerar i tidningen CHIC och bloggar främst om mode.
Kontakt: ellenclaesson.chic@gmail.com
Förfrågningar om samarbeten mailas till: alicia.sternin@aller.comARKIVAnnons
Annons

Laddar