Annons
AnnonsMonday 12/1


DSC_1750
Photos Charlotte Håkanson
Knit from Gina Tricot, jeans and shoes from Zara.

Så kul att kunna fota med Charlotte igen, hon tar så fina bilder! Andra gången jag bär denna tröja och denna gången blev det väldigt slappt. Första gången bar jag den till klackar och svarta jeans. Den finns även i ljusgrått här. Har precis landat i soffan efter en lång dag.. Dags att ladda om för ny dag.

So fun to shoot with Charlotte again, she always take such great photos. It’s the second time I wear this long knit and this time very relaxed. First time I wore it with black denim and high heels. I’ve just landed on the sofa after a long day.. 

Annons

11

TAGGAR
Kommentera | Translate
OM ELLEN

Ellen Claesson jobbar med mode och design, inspirerar i tidningen CHIC och bloggar främst om mode.
Kontakt: ellenclaesson.chic@gmail.com
Förfrågningar om samarbeten mailas till: alicia.sternin@aller.comARKIVAnnons
Annons

Laddar